Website Development

Veel bedrijven doen weinig tot niets aan hun online aanwezigheid. Laat staan hun website. Logisch, ze zijn liever bezig met datgene wat ze leuk vinden en waar ze ook goed in zijn. En toch, valt er juist voor deze bedrijven veel online te winnen.

Stel u eens voor. Een website die bovenaan verschijnt in Google. Op belangrijke zoekopdrachten van uw doelgroep scoort. Veel en relevante bezoekers ontvangt. Deze bezoekers komen vervolgens op een mooie, maar vooral effectieve website. Ze raken overtuigd van uw expertise en willen dolgraag met u in zee. Wees eerlijk, zou dit geen gigantische impact maken voor uw praktijk?

Beetr Dificem Website Development Partners
Dificem website development partner

In samenwerking met Dificem gaan we u ondersteunen in het creëren van de eerder genoemde situatie. Want naast reviews maakt ook uw website het verschil voor uw tandartspraktijk.

Dificem helpt u met zowel de online vindbaarheid als de conversie van uw website. Zo ontvangt u meer websitebezoekers en zet u meer van deze bezoekers om tot patiënt. Benieuwd naar wat Dificem uw praktijk te bieden heeft? Klik dan eens op de onderstaande button.

Ondersteuning nodig met je website?

Alles op een rijtje

Meer én relevanter verkeer naar uw website
Geoptimaliseerd voor Google
Effectief webdesign met als uitgangspunt conversie
Website die bezoekers overtuigd van uw expertise
Groei online met uw bedrijf
Gebruiksvriendelijk voor elk type bezoeker
Altijd vindbaar en bereikbaar voor uw doelgroep
Een website waar u nog jaren mee vooruit kunt
Loop niet meer onnodig patiënten mis
SEO strategie om top posities te veroveren in Google

Alles uit je online aanwezigheid halen?

Menu