Over Beetr

Beetr is een onafhankelijk onderzoeks- en marketing bureau dat streeft naar transparantie over de kwaliteit van zorg. Dit doen wij door de patiënten hun zorgverlener te laten beoordelen en dit te delen met andere zorgconsumenten via platforms als Independer en ZorgkaartNederland.

Op deze manier helpen wij o.a. huisartsen, fysiotherapeuten, tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten en andere eerstelijns zorgprofessionals met hun praktijk online te onderscheiden van hun collega’s en hiermee meer patiënten te weven.

Aantal feiten op een rijtje

1273% is de gemiddelde stijging van aantal reviews
5000+ reviews vergaard
88% van de patiënten oriënteert zich eerst online voordat ze een zorgprofessional kiezen
ongeveer +/- 1,7 miljoen mensen verhuizen per jaar en groot deel hiervan zoeken een nieuwe zorgprofessional

Reputation Management

Met reputation management kunt u  beïnvloeden wat en hoe mensen denken over uw praktijk. Reputation management is cruciaal om te overleven in de huidige samenleving, waar iedereen alles en overal op het internet kan plaatsen.  Uit onderzoek van brightlocal blijkt dat 84% van de mensen net zoveel waarde hecht aan een online review als aan een aanbeveling van vrienden of familie.  Ook leest de gemiddelde klant eerst 10 beoordelingen voordat ze iets vertrouwen. Het is dus erg belangrijk om een goede online reputatie op te bouwen, dat bestaat uit een mooi cijfer en een hoog aantal beoordelingen.

Beetr reviewsoftware tandartsen
Meer reviews tandarts Beetr

Online Vindbaarheid

Wat iedere praktijk wilt, is vindbaar zijn voor patiënten. Reviews maken uw praktijk beter vindbaar. Mensen vinden reviews belangrijk dus vindt google dat ook en gebruikt google deze als ranking factor. Daarnaast bieden ZorgkaartNederland en Independer de mogelijkheid om te filteren op “beoordeling” en “aantal beoordelingen”. Met meer en betere reviews zal je hier dus ook sneller gevonden worden.

KRT-punten

Dankzij onze module kunt u thuis relatief eenvoudig twee PE punten verdienen. Door te reflecteren op de verkregen beoordelingen, laat u zien dat u bezig bent met uzelf te verbeteren en dat zijn twee PE punten waard.

Het KRT lidmaatschap wordt steeds kritischer beoordeeld waardoor ook de PE punten steeds belangrijker worden.

KRT-punten verzamelen
Beetr Dificem Website Development Partners

Website Development

Om u zo veel mogelijk te ondersteunen in uw online aanwezigheid helpen wij met het ontwikkelen van een effectieve website. In samenwerking met online marketing bureau Dificem ondersteunen en verbeteren we uw website op design, vindbaarheid en conversie.

Dit zijn cruciale punten op het gebied van uw website. Via zoekmachine optimalisatie ontvangt u meer en relevanter verkeer naar uw website. Door ons conversiegerichte webdesign zetten we vervolgens uw bezoekers om tot patiënten van uw praktijk.

Meer patiënten naar uw praktijk?

Alles nog een keer op een rijtje

Wij zorgen ervoor dat patienten u beoordelen
Reviews voor Independer, ZorgkaartNederland en Google
Een goede beoordeling bestaat uit een mooi cijfer een hoog aantal beoordelingen
KTR punten verdienen door te reflecteren
In compliance met Avg

Onze pakketten

Om te zorgen dat uw praktijk hoger en consistent gewaardeerd wordt op ZKN, Google Reviews en Independer, heeft Beetr voor u een drietal abonnementen ontwikkeld.

Beetr Starter
€ 69,95per praktijk per maand
  • Jaarlijks opzegbaar
  • Tot 100 enquêtes per maand
  • Overzichtelijk dashboard
Beetr Premium
€ 89,95per praktijk per maand
  • Jaarlijks opzegbaar
  • Tot 300 enquêtes per maand
  • Overzichtelijk dashboard
Menu